PRIMA PAGINA     DESPRE NOI     NOUTATI     SERVICII     PORTOFOLIU     CONTACT

Despre noi

Istoric
Lencont este un cabinet de contabilitate, expertiza contabila si consultanta financiar-contabila si fiscala, compus din specialisti romani. Obiectivul nostru principal consta in punerea la dispozitia clientilor nostrii a unor informatii financiare exacte si fiabile in diverse domenii de activitate si conectarea la noutatile legislative din dreptul contabil, financiar si fiscal.

Lencont este martora, inca de la infiintare, la acest proces modern de intrepatrundere a stiintei contabile in economie, de la domeniul singular financiar-fiscal la domeniul financiar-previzional si al gestiunii economice.
Lencont este membra a C.E.C.C.A.R din anul 2000, contribuind prin prestatii de calitate la consolidarea renumelui acestui organism profesional.

Echipa
In dorinta de a castiga increderea clientilor, echipa Lencont cauta sa ofere servicii de un inalt nivel profesional, exercitand profesia cu constiinciozitate si devotament. Colaboratorii nostrii sunt specialisti calificati: auditori, experti contabili, economisti, fiscalisti.

Principii fundamentale de lucru

1. Integritate

2. Obiectivitate

3. Competenta profesionala

4. Secretul profesional

5. Respectarea regulilor profesionale

Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice - Investitii pentru viitorul dumneavoastra. Proiect: Dezvoltarea SC LENCONT SRL prin acces la broadband si servicii conexe. Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati http://www.fonduri-ue.ro Fonduri Europene Comisia Europeana-Instrumente structurale Guvernul Romaniei Uniunea Europeana


PRIMA PAGINA     DESPRE NOI     NOUTATI     SERVICII     PORTOFOLIU     CONTACT

Copyright © 2014 LENCONT SRL. Bd-ul G-ral Vasile Milea Nr. 8, Bl. B2, Sc. C, Et. 2, Ap. 52, Sector 6, Bucuresti, Tel: 021/3102954, 0744640064, 0745028508, E-mail: office@lencont.ro

Realizat Capitaneanu Bebi